Private

A person lost his spouse, another Person gained a spouse. Both were More than eager to show off their Deepest emotions, to display every Iota of the changes they're under- Going. One person made albums of Memories, full of details from his late Wife's life. Photos and quotes were Collected and composed into one Mega … Continue reading Private

Bittersweet

When my husband resigned from his Company for fifteen years, I too felt His loss. It was his first job, his first Colleagues, his first career ladders, Everything about that place and its People felt really special to him. It Was also the first company I worked For, the place where we met, got Engaged, … Continue reading Bittersweet

Berpikir Runut – Berbicara Teratur – Menulis Terstruktur

Kemarin suami saya cerita begini, dia menerima pesan singkat dari salah seorang rekan kerjanya yang berbunyi sebagai berikut: "Pak, gimana sih caranya nulis email dengan singkat, padat, dan terstruktur? Kalau saya nulis email saya bingung sendiri, mulai dari mana berakhir di mana." Itu gara-gara setiap hari Rabu si kolega membaca laporan analisa harga yang suami … Continue reading Berpikir Runut – Berbicara Teratur – Menulis Terstruktur

Monster

"Warnanya apa?" Aku menggerutu. "Tebak, dong." "Biru? Kuning?" "Pasti hitam." "Ah nggak, abu-abu." Aku menggeleng dan membiarkan mereka menebak lagi. "Merah deh!" Aku membalas dengan anggukan yang disusul dengan decak puas dari sekitarku. "Bentuknya?" "Padat? Cair? Gas?" "Keras? Lembek? Sedang-sedang saja?" Aku tetap diam sambil berpikir. Sebenarnya warnanya tidak merah-merah amat. Hmm, bagaimana, ya? "Merah … Continue reading Monster